top of page
IMG_1059-nieuw.jpg

LESAANBOD

Show/Choreo groepen

IMG_0288_1.JPG

Peuterdans

Deze les is voor kindjes van 2.5 t/m 3 jaar. Onze peuterlessen zijn altijd een feestje! Tijdens de Peuterdans komen de kindjes op een speelse manier in aanraking met dans, beweging, de muziek en het leren samen spelen en samen bewegen. 
 

Lekker springen, dansen maar ook het werken met verschillende attributen maken er elke les weer een leuke ervaring van! 

IMG_7543-min.JPG

Kleuterdans

Opvolging van de peuterdansles, of een mooi moment om te beginnen aan danslessen. De kleuter-dansles is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Tijdens de kleuterdans lessen is er volop aandacht voor ritmiek en samenwerking.
Door het wekelijks herhalen van de muziek en bijhorende oefeningen, leren de kindjes al snel te onthouden en leren zij al echte dans choreografieën, hoe stoer is dat?

IMG_7727-min.JPG

Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Het is een dansvorm met veel pasjes en armcombinaties.

Streetdance is een wat mildere vorm van hip hop waarbij voornamelijk gebruik gemaakt wordt van basispassen en veel armbewegingen.

IMG_7786-min.JPG

Hip Hop

Hip Hop dans is een energieke en krachtige dansstijl. Het heeft power, is dynamisch en erg trendy. Houd je van R&B, Hip Hop, Rap en Dance en vind je het leuk om te dansen, dan is deze dansvorm absoluut een aanrader. Hiphop moet je niet zien als één stijl maar als een hoofdstijl met meerdere substijlen.
De les Hip Hop, zal per docent dan ook verschillen. Vind uit welke stijl(en) bij jouw past, en ontwikkel je eigen stijl!

IMG_7992-min.JPG

HipHop/Showcombi

Street en Hip Hop, Stoer en sexy bewegen. Deze les heeft het allemaal.

Verschillende dansvormen die groots worden uitgevoerd. Sierlijk vanuit sexy bewegingen, Sierlijk als de variatie in formaties...of juist extra stoere formaties...Of wat dacht je van een combinatie van dit alles?

 

Hip Hop/Show combi class got it all!!
 

IMG_8317-min.JPG

HipHop Urban Style

Wij gebruiken de term Urban Dance als verzamelnaam voor alle dansstijlen die ontstaan zijn vanuit de straatcultuur. Urban Dance omvat verschillende dansvormen uit de hiphop- en popcultuur.
Ook voor deze les binnen SDC, geeft deze hip hop les weer een andere vibe dan de andere hip hop lessen. Kom gezellig mee doen, en ervaar welke smaak ‘Hip Hop’ het beste bij jou past!

IMG_8572-min.JPG

HipHop/Breakdance & Freestyle

Terug naar de jaren 70! Hiphop dance is een street dance stijl wat gedanst wordt op hiphop muziek.

 

Tijdens deze lessen gaan we terug naar de straat. Leer de basis moves, durf zelf te creëren en combineer de basisstijlen van Hip Hop stijlen als Breaking (Breakdance), Locking en Popping.

IMG_7613-min.JPG

Urban & Afrobeats

Tijdens deze lessen leer je verschillende moves op swingende Afrobeats. Het is een mix van krachtige bewegingen en soepele, vloeiende bewegingen. Laat die heupen maar los!


In deze swingende, vrolijke les gaat het vooral om goeie energie!!


Het draait allemaal om FUN & HEEL VEEL ENERGIE.

IMG_8540-min.JPG

High Heels

Tijdens de Heels Class lessen staat zelfvertrouwen en vrouwelijkheid boven aan. Tijdens deze te gekke dansles draag je hoge hakken 'high heels'. De choreografie is afgestemd op het dragen van deze schoenen. Maar wil je dit liever (nog) niet, geen probleem!

High Heels dance class is goed voor je zelfvertrouwen en tegelijkertijd werk je aan een goede lichaamshouding.

IMG_8444-min.JPG

Musical Dans

Is zingen, dansen en acteren helemaal jou ding! Dan is dit jouw les!
De bekende musical hits, zorgen ervoor dat je wel mee moet zingen.. gezicht en lichaamsexpressie neem je mee in je dans..


Tijdens deze les wordt voornamelijk tijd besteed aan de dans, maar ook aan de song teksten, het spel en acteren!
Do not feel like the star, just be the STAR!! 

Fitmaatschap lessen

IMG_0353.JPG

Dance Workout

Sporten wordt leuker met een Dance Workout! Op de maat van de muziek  werken we aan kracht, conditie en muzikaliteit! Urban, Jive, salsa, Afro, Urban maar ook schaduwboksen, basic hip hop, en nog veel meer sport en dansstijlen zorgen voor een zeer afwisselend programma tijdens de les.
Doordat pasjes gedurende de muziek terugkomen, is het voor iedereen goed te volgen. Ook als je geen danservaring hebt.... Just follow and have a great time!!

IMG_0475.JPG

Jumping Fitness

Met deze work out, wordt sporten weer een feestje. Tijdens de les, heeft elke deelnemer haar/zijn eigen kleine trampoline, en springen we op de muziek!
Jumping Fitness ondersteunt en bevordert de spierkracht en het spieruithoudingsvermogen. Door de constante wisseling van de zwaartekracht worden alle spieren aangesproken, zelfs degene die men in het dagelijkse leven nauwelijks gebruikt. 

IMG_0266.JPG

Just Wanna Dance

Welke dames zaten er vroeger op dansles? En zeg eens eerlijk, mis jij het stiekem ook?
Even lekker dansen, gedachten op 0 en gaan! Maar vooral even tijd voor jezelf!!
Deze danslessen, bestaan uit een conditionele opwarming, en het aanleren van een dans. Per 4/5 weken werk je aan een stukje choreografie, die elke week wordt uitgebreid. Super afwisselend, verschillende dansstijlen, altijd lol, en geen show stress!!

ZUMBA WITH DEMI.jpeg

Zumba

Deze training is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans. Tijdens deze training zullen verschillende lichaamsdelen in beweging zijn en werk je daarnaast aan je conditie.

BBB.jpg

BBB

Billen, benen en buik zijn voor de meeste van ons, iets wat we graag strakker en meer gespierd zouden willen zien. Deze workout duurt 45 minuten en is super goed te combineren!

DANCE & SHAPE.jpg

Dance & Shape

Deze les is gebaseerd op een combinatie van zowel dans als spierversterkende sportoefeningen. Tijdens deze les zullen verschillende lichaamsdelen in beweging zijn op populaire en opzwepende muziek.

pexels-andrea-piacquadio-3768722.jpg

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Tijdens deze les wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.

CIRCUIT.jpg

Circuit

Bij deze training doe je verschillende oefeningen voor zowel je armen, benen, billen als buik. Daarnaast werk je aan je conditie en uithoudingsvermogen. Elke week zullen er verschillende oefeningen voorbij komen.

Fitmaatschap uitbreiden

Wil jij jouw fitmaatschap uitbreiden met één show/choreo les?

Bij voorbeeld High Heels of Hip Hop etc? Dan kan dat tegen een meerprijs van €12.50 per 4 weken.

 

Neem hiervoor contact met ons op en wij helpen je graag!

POP-UP lessen

Wij hebben een vast rooster voor de fitmaatschap-lessen.

Hierdoor kan je wekelijks genieten van jouw lessen naar keuze.

Soms verassen wij je met "POP-UP" lessen.
Gewoon random extra workout lessen, waar je met het fitmaatschap of een rittenkaart gebruik van kunt maken! Leuke extraatjes, gewoon omdat het kan!

Proeflessen pakket

Boek jouw gratis proeflessen pakket, en probeer 5 proeflessen in 3 weken naar keuze!

Fitmaatschap

Het Fitmaatschap meteen aanschaffen?

10 rittenkaart

Liever geen lidmaatschap, maar wel een rittenkaart voor alle workout lessen?

bottom of page